Supertest - Stronghold fogyóeszközök: Légicsapás, Tüzérségi támadás
2015. január 14. írta: Harminckettes Testvériség

Supertest - Stronghold fogyóeszközök: Légicsapás, Tüzérségi támadás

Tegnap bekerültek a supertestbe az erődítmény csatákban a későbbiekben használható fogyóeszközök. Az első amiket teszteltek a Légicsapás és a Tüzérségi támadás voltak.

Jelenlegi formájában a tüzérségi támadás megafail, mivel totális pusztítást képes végezni a térkép kijelölt régiójában, teljesen lebénítva vagy elpusztítva az ott lévő tankokat. Ezt jelenleg azzal kompenzálják, hogy a támadás előtt 4-5 másodperccel egy figyelmeztetést kap annak tényéről a jövendő áldozat. A légicsapás még ennél is mókásabb. Alapvetően egy HEAT lőszerekkel történő szőnyegbombázás.

A superteszterek általános véleménye szerint ezen fogyóeszköz nagyon megnehezítik majd a nehéz és szupernehéz járművek életet és a közepes tankok irányába kényszerítik majd a játékosokat, csapatokat (mivel ezek még időben elhagyhatják a felperzselendő zónát).

strongholds_main.jpg

 

Forrás: http://www.wotinfo.hu/

A bejegyzés trackback címe:

https://32brotherhood.blog.hu/api/trackback/id/tr57072443

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása