Hírek egyenesen Storm-tól
2015. február 19. írta: Harminckettes Testvériség

Hírek egyenesen Storm-tól

  • A fejlesztők keményen dolgoznak az új mozgási fizikán, a teszt hamarosan érkezni fog. Két teszt verzió lesz: az egyik sokkal realisztikusabb lesz, tehetetlenséggel. A másik játékszerűbb lesz, felülbírálásokkal (javításokkal) a jobb agilitás érdekében.
  • A fejlesztők a személyes küldetéseken is sokat dolgoznak: a leírások javítva lesznek, több feltétel változni fog, és emellett a kezelői felületen is változtatni fognak. Ezek közül néhány micropatch formájában lesz bevezetve, de a többi a következő patch-ek alkalmával kerül majd a játékba.
  • A 9.6-os pontossági nerf után a statisztikák azt mutatják, hogy a találtatok és a sebzések mértéke 0,5-2%-os intervallumban romlottak. A romlás mértéke erősen függ a jármű pontosságától és a tüzelési távolságtól. A legnagyobb nerfet az arty-k kapták.
  • Több HD modell ki lett szedve a 9.7-es patch anyagából: AMX-50/100, IS-3 és a Pershing. Ezeknek a járműveknek az ütközési modellje megváltozott valamilyen mértékben, mivel az e-sport alkalmával gyakran használják ezeket, és a „WGL grand final” a 9.7 megjelenésének ideje körül lesz, ezért ezek a járművek el lettek halasztva 9.7 utánra.
  • A renderelési négyzet körré való alakítása viszonylag hamar fog érkezni. A 9.7-es patch-ben, új BigWorld verzió érkezik, és ekkor fog a WG ilyen dolgokkal foglalkozni, mint a látótáv.

fejlesztoi.jpg

Forrás: http://wothungary.hu/

A bejegyzés trackback címe:

https://32brotherhood.blog.hu/api/trackback/id/tr127188485

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása