WoT Hírek
2015. február 27. írta: Harminckettes Testvériség

WoT Hírek

  • 2015. 03. 02.-án az M6A2E1 megérkezik Xbox-ra (nem HD modell)
  • Az M6A2E1 nem lesz újra megvásárolható PC-re (EU és NA), abból a célból, hogy  igazán különleges maradjon, akinek megvan, a páncélzat kiegyensúlyozása azonban még tervben van (történelmi páncélzat) a HD modell érkezésekor
  • Az amerikai T18 TD tüzérséggé kerül átsorolásra a következő nagy tüzérségi kiegyensúlyozási patch-ben. A tüzérség kiegyensúlyozása valamikor a jövőben fog megtörténni, az egyetlen tényező, amely felgyorsíthatja a folyamatot, ha bebizonyosodik, hogy a 9.6 pontosság nerf nagyon negatívan érinti a tüzérség kategóriát, ellenkező esetben nagyon hosszú időt fog igénybe venni, és nem túlságosan fontos. Ez a változatás az amerikai fejlesztői csapat egyik feladata
  • Minsk kezdi unni, hogy a WG európai vezetése rossz, általánosságban elégtelen az ügyfélszolgálati rendszere, már terveznek valami változtatást, de részletek nem derülnek ki az üzenetekből. Ez sok mindent jelenthet, mint azt, hogy a WG-nek minden nyelven módosítania kell a közösségi kapcsolatok és az ügyfélszolgálat rendszerén, hogy megszüntesse a hiányosságokat.
  • jelenleg közösség szerte az észak-amerikai szerver a „legkényelmesebb”, mert „a játékosok esnek egymás torkának”, és egészen megbízhatóak az alkalmazottak, noha tudják, hogy a javaslatok fóruma teljesen elhagyatott (eddig teljesen reménytelen volt bármit is írni oda)
  • World of Warships-ben a WoT-hoz és a WoWp-hez hasonlóan lesznek prémium felszerelések, eszközök
  • WoWs-ben tervben van néhány közepes szintű prémium hajó, közöttük egy előre megrendelhető darab
  • Az új WG kiegyensúlyozási irányvonal szerint az új tankokat először a történelmileg megfelelő értékeikre állítják be, majd „túlságosan lenerfelik és végül megerősítik”, mivel egyszerűbb a tankokat közepes értékekkel kezelni, mert kevesebb panaszt eredményez, amikor a WG bejelenti a nerfelést és mindenki jobban örül, amikor a buffolás megérkezik

A Mauschenről

  • A Maus-t annak ellenére sem fogják felbuffolni, hogy megérkezik a 9. szintű változata, tehát nem lesz 15 cm-es lövege („a Maus-szal a páncélzat miatt kell játszani, és nem változtatják meg azért, mert nem használják Klán háborúkban”. Ez a tank nem arra való, hogy „mindenki játsszon vele, hanem hogy mindenki megszerezhesse”.) Összegzésképpen a Maus 15 cm-es löveggel való felszerelése kiegyensúlyozatlanná tenné és az E-100-at „nyúlbélává” változtatná, mivel a Maus-nak ugyanolyan lövege lenne, sokkal több páncéllal, annak ellenére, hogy az E-100 az egyik legnépszerűbb klánháborús tank.
  • A 9. szintű Mauschen még néhány „finombeállításon” fog átesni, mielőtt nyílt tesztre bocsátanák, és igen, többszörös páncélrétegeit állítólag nagyon nehéz átütni és jelenleg immunis a HEAT lőszerre, köszönhetően a köténylemezeknek, a páncélzatnak, és a rétegeltségnek.

A japánokról

  • annak ellenére sincs tervbe véve a japán tankok buffolása, hogy néhány fejlesztő szerint minden tekintetben „6. szintig legfejlebb átlagosak”. Történelmi viszonylatban lehetetlen lenne újraegyesúlyozni őket, tekintve, hogy a japán lövegek összességében gyengének mondhatók, mivel akkoriban nemigen fejlesztették őket. A hajóágyúk már egy más téma. Ráadásul, valami miatt a teljesítménymutatók ellenére a tankok egészen jól teljesítenek a győzelmi ráta és a játékosok véleménye szerint. 7. szint felett jónak mondhatók, sok játékos szereti a 7. szintű táras tankot.
  • A TD-k is ritkák a japán fejlesztési fában, a fejlesztők olyan löveget keresnek, amelynek 77 mm-es lövedéke nem erősebb, mint a jelenlegi átlagos lövegeké a fejlesztési ágban; a TD-k bevezetése annyit jelentene, hogy „kb. 3 szinttel feljebb húznák, és újra felhasználnák más néven ugyanazokat a lövegeket ezekhez a tankokhoz”, egy másik idézet szerint: „hát, van egy meggymag-köpködője, meg egy hatalmas lövege is” (néhányra hajóágyút szerelnének, egylövésező csodafegyvereket, majdnem úgy, mint a SU-100Y esetében).
  • Az AMX-40 jelenleg hivatalosan minden idők legrosszabb tankja, és mégis, különös módon szép számmal akadnak rajongói, mert „szeretik a csúnyaságokat” és a „kacsa” kinézetet, annak ellenére, hogy a lövege több mint szörnyű a szembenálló tankok számára. Az újraegyensúlyozása „kicsit” javíthat a teljesítményén. Valaha (7.x korszak) az AMX-40 ugyanolyan gyorsan tolatott, mint ahogyan előre haladt.
  • A WG felfigyelt a „Kantai Collection” című japán rajzfilmre, melyben a szereplő lányok hadihajók (???), elképzelhető, hogy „valamit” összehoznak a kiadóval, úgy, ahogy a „Girls und Panzer” esetében történt.

Kínáról:

Néhányan a WG-nél sajnálják, hogy a kínai ág előbb lett bemutatva, mint az Európai, de nincs semmi anyaguk, ami az Európai ágat képviselhetné, és ha lenne azok is inkább csak T-44/T-54 másolatok, amiket a jövőbeli tankok egyszerűen csak elnyomnának. A kínaiak „meglepően sokkal segítőkészebbek voltak a kínai ág összerakásában (egy kis botladozással és sok politikai szenvedéssel)”, főleg amikor kifejezték az igényüket egy saját kínai szerverre (a saját szabályaikkal), ennek lett az eredménye a hatalmas zűrzavar, a fizetési problémákkal, meg miegymás. Habár, a kínai tankok népszerűek (ahogy számítottak rá), de „ez nem egy olyan dolog, amit újra meg akarunk lépni”.

A témánál maradva, a WG csalódott látva hogy a játékuk egy teljes káoszba megy át Kínába, de „nem tudunk semmit tenni az ügyben”. Itt nagyon erős a fizess, hogy nyerj faktor, ami hatalmas bevételeket hoz (Type 59 őrület) leszámítva, hogy egy külső céggel kell osztozniuk a bevételeken. A közösség itt elképesztően idegengyűlölő és rasszista („gaijin (nem Japán) go home” féle megnyilvánulások) – sőt, még egy bizonyos KongZhong fejlesztőről is van felvétel, amint rasszista megnyilvánulásokat tesz.

Mindenféle dolog, megint:

  • A BMP-k tervét és koncepcióját, félretették. Be volt tervezve egy, tesztnek de túl nagy tier lett volna túlságosan gyenge löveggel.
  • A Churchill Black Prince egyre nagyobb hírnévnek örvend a „staff”(akik játszanak) és játékosok között. A tankot „kellemes” vezetni, mert megbízható. Leszámítva a lassú sebességét és a viszonylag kicsi kalibert, de ezt ellensúlyozza a remek pontosság és az újra töltés, akárcsak a jó páncél kidolgozás.
  • AT-15A-nak kicsit jobb a WinRate-e és népszerűbb most, hogy tierlimites és több bevételt hoz. Így a tank nem fog több buffot/változást kapni.
  • Nem tervezik a Löwe-t buffolni.
  • A WG követni fogja az AMX CDC teljesítményét a következő patchekben hogy rosszul teljesít-e a korlátlan MM és az egyébként FCM 50t-nél gyengébb teljesítmény miatt. Ha igen, akkor buffolni fogják, ez a buff nem lesz erőteljes és a MM-et nem fogják megváltoztatni.
  • Ha egy olyan tankot akarsz, ami masszívan hozza, a teljesítményét akkor vegyél egy FCM 50t-t az AMX CDC helyett, főleg hogy mostanság tervezik a kivételét a boltból.
  • Az IS-6 nem lesz kiszedve a boltból a közeljövőben, mert ez a legtöbbet vásárolt tank. (A T8 prémium tankok között? nem tiszta.)
  • Az álca érték továbbra is a kiegyensúlyozásra van tervezve, de először a WG adatokat gyűjt a TD nerf utáni változásokról, mivel el lett távolítva az álcabonuszuk, és ez az a tanktípus ami a legtöbb hasznot szerzett belőle. Mivel a TD-k sokat campelnek, így az álcázási bónusz velük jár egyébként is.
  • A személyes küldetések miatt lehet, hogy néhány tank felgyulladási esélye megváltozik, hogy sokkal véletlenszerűbb legyen.

news.png

Forrás: http://wothungary.hu/

A bejegyzés trackback címe:

https://32brotherhood.blog.hu/api/trackback/id/tr767224721

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása