Közvéleméykutatás
2015. január 08. írta: Harminckettes Testvériség

Közvéleméykutatás

Sziasztok. Az év első kis közvélemény-kutatásából kiderült, hogy még mindig a Német tankok a legnépszerűbbek a magyarok körében. Annak ellenére hogy elég sok panaszt lehet olvasni róluk a fórumokban.

Amikor a cikket írom 1956 db szavazatnál járunk összesen. Ez lehet valami kozmikus véletlen, vagy ki tudja....

második helyezett sem lett igazán nagy meglepetés hiszen az Orosz tankok nagyon közkedveltek még mindig. Továbbra is hódítanak a vastag és üreges páncélok, na meg az elbűvölő BL9 is. XD

Harmadik helyen még mindig a dobogón, bár a legalsó fokán az U.S.A. vagyis az Amcsi tankok lettek. Gondolom a dobtáras szörnyetegek, mint például a T57 heavy és a még brutálisabb páncéllal rendelkező páncélvadászaik miatt ilyen népszerűek.

Negyedik helyezett de csak hajszállal a Franciák lettek, mindössze 3 szavazat különbséggel a Britek előtt.

Ötödikek akik épphogy lecsúsztak a 4. helyről az én kedvenceim az Egyesült Királyság vagyis a Brit tankok. -Bevallom itt több szavazatra számítottam. Ki ne szeretne egy halálcsillagot? :)

Hatodikok Kína.

Hetedik Japán.

Talán a lista végén szereplő országok tankjai nem is annyira véletlen hogy nem népszerűek.

A kérdést egyébként közel egy évvel ezelőtt is feltettük, amely akkor is hasonló eredménnyel zárult.
Nagyon köszönjük a közel 2000 db szavazatot. A jelenlegi kérdésről még továbbra is lehet szavazni, amíg nem kerül ki új szavazásra szánt kérdés.

Wothungary team: Pyter

 

Forrás: http://wothungary.hu/

A bejegyzés trackback címe:

https://32brotherhood.blog.hu/api/trackback/id/tr277052631

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása