Klán Szabályzat
2015. május 13. írta: Harminckettes Testvériség

Klán Szabályzat

Szabályzat:

Ezen szabályzat csak és kizárólag a Wot-ra vonatkozik. 

Ts használat kötelező!

Státuszok:

-Aktív klántag: Egyénileg 250 nyersanyagot köteles szerezni minden hónapban. Ha elmulasztja ezt a kötelességét figyelmeztetésben részesül, 3 figyelmeztetés után akár kizárással is büntethető.

-Tiszteletbeli klántag: A klán felé semmiféle kötelezettséggel nem adózik. Csak a klán vezére adhat ilyen titulust.

-Passzív/inaktív klántag: Azon klántagok akik előre jelezték, hogy munka vagy egyéb elfoglaltságok miatt nem tudják teljesíteni az aktív klán tagoknak megszabott minimum feltételeket. Ezen státuszt úgy kaphatja meg egy klántag, hogy a klán vezérnek ír egy üzenetet akár facebook-on akár bármely másik úton, egy a lényeg, hogy az üzenet eljusson és választ is kapjon a klántag. 

 

Vezetők:

Klán vezető: CS3NG3RY

Toborzók parancsnoka: Sgt_Banzi

Szervezők parancsnoka: nastrand

 

Juttatások:

Havi juttatások: Azon klántagok akik a legtöbb nyersanyagot szereznek az adott hónapban egyedi 32HK-s ajándékot fog kapni a levelezési címére.

Bajnokságok: Bizonyos időközönként megszervezésre kerülő bajnokságon az első helyezett Gold-ot vagy ajándék tankot kap.

 

Felvételi követelmények:

Minimum 3500 személyes értékelés, 800wn8 és a klán szabályzatának elfogadása. 1 darab 6-os erőd képes tank a garázsban legalább 1 skilles legénységgel, 1 darab 8as szintű tank ami nem TD/SPG a garázsban legalább 1 skilles legénységgel. 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://32brotherhood.blog.hu/api/trackback/id/tr407456780

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása